Élet-Stílus

Fazekas Vivien a Fókuszban mutatta be új párját

Gergővel szeptember óta vannak együtt, közös gyereket is szeretnének.

Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv kapcsolata tavaly ért véget a színész alkoholproblémái miatt. Fazekas az év őszén a színész egyik gyerekkori barátjának, Gergőnek az oldalán találta meg a boldogságot, akit ma a Fókuszban mutatott be.

Ahogy találkoztunk, és ahogy beszélgettünk, befejeztük egymás mondatait, egyre inkább felismertem azt, hogy ő valószínűleg egy olyan személy, akit nagyon tudnék szeretni, életem végéig. Talán ezért is alakultak úgy a dolgok, ahogy alakultak. Erre talán senki nem számított, egyszerűen így jött

– mondta a férfi.

Fazekas Vivien hozzátette, a volt férjének tavaly szeptemberben elmondta, hogy új kapcsolata van, emlékei szerint a színész cinizmussal fogadta a híreit. Hangsúlyozta, megérdemli a boldogságot azután, amiket keresztült ment, és végre úgy érzi, olyan ember van mellette, aki szereti, támogatja és egyáltalán nem akarja megváltoztatni.

Örülök, hogy a saját életemet pozitív mederbe sikerült terelnem, és annak is, hogy van mellettem egy társ, aki ebben abszolút támogat. Úgyhogy reméljük innentől kezdve a legjobbakat, és nem érdekel, ha valaki azt gondolja, hogy ez nem irány

– jelentette ki.

A páros hozzátette: szeretnének együtt családot alapítani, közös gyerekekre is vágynak, a jövendőbeli kislányuk nevét például már ki is találták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik