Élet-Stílus

Kárpáti Rebeka: Az utóbbi egy évben rájöttem, hogy nem feltétlen jó kiteregetni a magánéletem

A tavalyi éve arról szólt, hogy kicsit hátrébb lépjen és átgondolja az életét.

Kárpáti Rebeka egy év után jelentkezett új videóval a YouTube-csatornáján, amiben követői kérdésekre válaszolt. Ebben egyebek között arról beszélt, miért vonult kissé vissza a nyilvánosságtól az elmúlt időben. Mint mondta, azért zárkózott be, mert azt érezte, a 2022-as éve arról kell, hogy szóljon, hogy egy kicsit hátrébb lépjen és átgondolja az életét.

Valami történt velem az utóbbi egy évben, rájöttem, hogy nem feltétlen jó kiteregetni a magánéletem. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy titkolni akarom a magánéletemet, de valahogy egy olyan megélésem van, hogy most ahhoz képest, amennyit korábban adtam a közvetlen szűk családi körömből, párkapcsolatomból főleg, közeli barátokból, az nekem most már nagyon sok. Nem szeretnék oda semmilyen negatív energiát, olyan oda nem illő beszólást, hangot, energiát, kíváncsi szemeket, bármit engedni, ami nekem ebbe a nagyon közeli, zárt szeretetteljes közegemben van. Ebbe már biztos senkit nem fogok beengedni. Nem arról van szó, hogy titokban, meg semmi nem lesz megmutatva, mert az nem lenne életszerű, de szerintem kapizsgáljatok, hogy mit mondok

– fogalmazott Kárpáti Rebeka.

Arról is beszélt, most nagyon jól van lelkileg és rengeteg terve van a jövőre.

Érzek magamban erőt, lendületet, egy ilyen nagyon jó vibe-ot, amit már nagyon-nagyon rég nem éreztem. Szerintem ehhez kellett pont ez az egy év, amíg picit csöndben voltam és újraraktam magam.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik