Élet-Stílus

„Remélem, lélegeztetőgépre kerülsz” – Járai Máté felidézte, mik voltak a legbántóbb dolgok, amiket valaha az interneten írtak neki

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Volt olyan, amit olvasva a telefon is kiesett a kezéből.

Járai Máté napi aktivitással jelentkezik be a közösségi oldalain: úgy véli, a színházban inkább az idősebb generáció követi a munkásságát, az Instagramon viszont a fiatalabbakat is el tudja érni.

A színész a Blikknek mesélt arról, hogy ha valaki jogos kritikát fogalmaz meg vele szemben a platformjain, azokra rendszerint válaszol, ellentétben a gyalázkodó hozzászólásokkal, amikre nem reagál. Pedig mint mondta, utóbbiakra is volt már példa, sőt.

A Covid-járvány idején mindenki féltette magát, a családját. Na, és akkor kaptam egy ilyen üzenetet: remélem, hogy lélegeztetőgépre kerülsz. Az mai napig a legdurvábbak között van, ott konkrétan a halálomat kívánta valaki… Kiesett a telefon a kezemből, az nagyon övön aluli volt… Vagy volt olyan, amikor a gyermekét a kezében tartó apuka rám írt, hogy »dögölj meg te buzi!« Sokszor bele se gondolnak, csak odahányják…

– mondta a lapnak.

A színész hozzátette, tisztában van a dolog pszichológiájával, így már leperegnek róla az ilyen jellegű hozzászólások.

Az elején kicsit sok volt az infó, sok volt a másság és a nem hétköznapi dolog

– magyarázta Járai, aki szerint időnként érdemes terápiára járni és foglalkozni a mentális egészségünkkel, mert bevehetetlen az az információmennyiség, amivel nap mint nap szembesülünk, néha pedig ő is úgy érzi, hogy a telefonja beszippantja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik