Élet-Stílus

Iggy Azalea reagált a hírre, hogy letartóztatták az exét terhes barátnője fojtogatásáért

Ian Gavan / Getty Images és Dia Dipasupil / Getty Images
Ian Gavan / Getty Images és Dia Dipasupil / Getty Images
Playboi Carti mindent tagad.

Letartóztatták Playboi Carti rappert, miután állítólag múlt decemberben fojtogatta 14 hetes terhes barátnőjét, akivel két éve vannak együtt. A nő elmondása szerint a vita egy apasági teszt kapcsán robbant ki. Az áldozat azt állítja, hogy párja a torkánál fogva megragadta és meglökte őt, és addig szorította a nyakát, amíg alig kapott levegőt. Egy szemtanú sietett a segítségére, ami után a kocsijához rohant, de a rapper ott újra rátámadt. A helyszínre érkező rendőrök szerint a nőnek látható sérülései voltak a nyakán, a mellkasán és a hátán. Playboi Carti ügyvédei szerint a vádak hamisak.

Iggy Azalea korábban két évig randizott a gyanúsítottal, közös kisfiuk, Onyx idén tavasszal lesz hároméves. A rapper közösségi oldalán reagált exe letartóztatásának hírére.

Velem is megtörtént. Én figyelmeztettelek. 🤷‍♀️

írta ki Azalea Twitterre, majd egy hosszabb bejegyzést is szentelt a dolognak:

Képzeld el, hogy van egy terhes barátnőd, de egészen addig úgy teszel, mintha nem létezne, amíg ki nem derül, hogy szereted őt is bántalmazni. Miközben alig látogatod a fiadat, hacsak nem azért, mert éppen menekülsz a nők elleni sorozatos bántalmazás okozta problémák és a sajtó elől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik