Élet-Stílus

„Ha szeretnéd, vége lehet” – ismét válságba került VV Lissza és VV Márió kapcsolata

Az egyik feladat közben vesztek össze, majd a nap végéig sem sikerült megbeszélniük a nézeteltérésüket.

VV Lissza és VV Márió több alkalommal is összezördült már a ValóVilág idei évadának történetében, utóbbi egyszer azzal a jelmondattal akarta feladni a játékot, hogy egy toxikus kapcsolatba került.

A felek újra és újra kibékültek, február elején ki is mondták, hogy valóban együtt járnak, a kapcsolat viszont a napokban ismét válságba került.

A villalakók párokban teljesítettek táncos feladatot, ami közben VV Márió kijelentette, szerinte meglehet, hogy VV Lisszával ők ketten egy rossz pár, mert tánc közben nem nincs meg közöttük a kémia. Bár utólag hozzátette, úgy értette, csak egymáshoz kell szokniuk, VV Lissza láthatóan zokon vette a szavait.

A történteken később a konyhában is vitatkoztak, mire VV Márió azt mondta, megkérdezi a többieket, ők mit gondolnak. A versenyő végül nem is tért vissza a párjához, sőt, a nap további felében sem igen beszéltek, VV Lissza pedig később hangot is adott a nemtetszésének.

– Tüske van benned? Akkor lehet, hogy vége van a kapcsolatunknak? Vagy mi?
– Ha szeretnéd, vége lehet

–  mondták egymásnak.

Miután VV Márió nem válaszolt, VV Lissza a „szánalom ez a fiú” felkiáltással hagyta el a nappalit, majd a nyugiszobában zokogott, amíg VV Márió azt ecsetelte VV Ricónak, hogy szerinte a lány csúnyán beszél vele, amit nem fog eltűrni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik