Élet-Stílus

Tökéletes szívet formáz egy brit kislány anyajegye, ami vele együtt nő már lassan egy éve

Valentin-napra ébredtünk ma reggel, ami többek között azt is jelenti, hogy elárasztanak minket a hírek a nagyvilágból, amelyek így vagy úgy, de kapcsolódnak a szerelmesek ünnepéhez, és annak szimbólumaihoz. Ennek az iskolapéldáját lehetett olvasni a Daily Mail hasábjain, ahol egy angol kislányról írtak, akit gyakorlatilag születésétől kezdve a szeretet szimbólumának tartanak – köszönhetően a tökéletes szívet formázó anyajegyének.

A kis Jorgia Welch alig egy éve született (tehát majdnem Valentin-napon), és édesanyja visszaemlékezése szerint már a kórházban is róla pusmogott szinte mindenki a nővérek és az épp ott tartózkodók közül, mindenki a csodájára járt a kicsi anyajegyének, ami tényleg úgy néz ki, mintha valaki kézzel a hasára rajzolt volna egy szívet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daily Mail (@dailymail) által megosztott bejegyzés

Jorgia édesanyja, Jayne azt mondta, amikor a lánya született, nagyon kicsi volt rajta az anyajegy, de ahogy Jorgie nőni kezdett, a különleges szimbólum is vele együtt nő. Az orvosokat egyébként is lenyűgözte a dolog, ők ugyanakkor arra számítottak, hogy az anyajegy el fog tűnni, ahogy az az újszülötteknél előfordul – így ismét váratlanul érte őket, hogy közel egy év elteltével az anyajegy még mindig ott van Jorgie testén, a jelek szerint vele együtt nő, az arányokat végig megtartva.

A különleges alakzat már Jorgiának is egyre gyakrabban feltűnik, az édesanyja elmondása szerint gyakran feledkezik bele például fürdetés közben, hogy az anyajegyét nézegeti, néha még azzal is megpróbálkozik, hogy „levegye”. Ilyenkor a szülők résen vannak.

Jayne Welch most arra készül, hogy egy a lányáéhoz hasoló szívet tetováltasson a hasának ugyanarra a részére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik