Élet-Stílus

Nem volt öt perc, hogy befaljon egy másfél kilós steaket

Ennyi idő kellett neki, hogy megegye a napi kalória-bevitelhez szükséges energiát.

Max Stanford, vagy ahogy az interneten ismerik Max vs Food három másik versenyzővel együtt kipróbálta a Stockton-on-Tees-i The George Pub & Grill kihívását, ami egy több mint 3 fontos, így közel másfél kilós steak megevése minél rövidebb idő alatt.

A 35 éves, civilben jótékonykodással foglalkozó evőversenyzőnek 4 perc 50 másodperc alatt sikerült megennie a hatalmas húst, a második helyezett Tunny vs Foodnak pont 10 perc kellett hozzá. A megosztott harmadik helyezettek nem is tudtak végezni vele, csak úgy a felével.

A steak 2485 kalória volt, ami majdnem megfelel egy átlagos férfi 2500 kalóriás napi szükségletének.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Max Stanford (@maxvsfood_) által megosztott bejegyzés

Stanfordnak úgy tűnik, győzelmi szériája van, írja a Mirror, mert a steak előtti napon három perc alatt bevágott 102 Jaffa Cakes sütit (a Pilóta csokis piskótatallérjának brit rokonát), ezzel szintén nyert, egy héttel korábban pedig mindössze hat percébe tellett, hogy elfogyasszon egy kiló Frosties gabonapelyhet.

A versenyevő férfi utólag már kicsit meggondolatlannak tartja magát, mert vadállatként esett neki a húsnak, nem gondolkozott közben.

A British Eating League (Brit Evőliga) alapítója, Craig Harker úgy gondolja, Stanford új brit és európai rekordot állított fel a steakevésével, már csak azért is, mert ismeretei szerint ekkora hús még nem volt a versenyasztalon Nagy-Britanniában.

Közben a háttérben Fekete László elcsipegetett öt grillcsirkét (ami régen se volt napi szokása, csak úgy félévente egyszer):

Ajánlott videó

Olvasói sztorik