Élet-Stílus

Két, egymillió dolláros Lamborghinit tört össze a parkolóinas Ausztráliában

Az autók egymással ütköztek, a tulajdonosuk ugyanaz.

Egy parkolóinas két, egyenként egymillió ausztrál dollár (több mint 250 millió forint) értékű Lamborghinit tört össze az ausztráliai Perth városában lévő Crown Casino előtt. Az autók az olasz gyártó Aventador modelljének utolsó gyártmányai, tulajdonosuk pedig a Virtual Gaming Worlds szerencsejáték-birodalom megalapítója, az egyébként is fényűző életmódjáról ismert Laurence Escalante.

Escalante az Instagram-oldalán osztott meg egy videót közvetlenül a baleset után, ami alapján csak az egyik autó lökhárítóján keletkezett kár nagyjából 20 ezer ausztrál dollár (körülbelül 5 millió forint) értékű – írja a Daily Mail. A felvételen a már egymásnak ütközött autók láthatók, miután a kék színű Lamborghini belehajtott az előtte parkoló lila színű sportautóba. Az ütközést okozó parkolóinas kínjában mosolyog, és az autó túl közel lévő pedáljait próbálja mentségként felhozni, amire válaszul indulatos káromkodásokat hallhatunk.

A két utolsó Aventador… A Crown biztosítójának fájni fog

– írta Escalante a posztja alá, majd közölte, hogy az autókat már javítóműhelybe szállították.

Az autórajongó milliárdos tavaly került fel először Ausztrália leggazdagabb embereinek 250-es listájára 2,15 milliárd ausztrál dollárra (közel 550 milliárd forint) becsült vagyonával. A 41 éves, négygyermekes apa 2010-ben alapított online kaszinóként működő vállalkozása 200 millió dollár (több mint 50 milliárd forint) profitot hozott az előző évben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik