Élet-Stílus

„Nagyon sokat kell fejlődnöd, hogy nő legyél” – VV Lissza sírva fakadt VV Rico és VV Barna kritikái miatt

Az is rosszul esett neki, hogy a párja, VV Márió nem állt ki mellette.

A ValóVilág legutóbbi adásában a versenyzők fakanalakat és kendőket kaptak – előbbit azon villatársaiknak adhatták át, akik szerintük a legtöbbet fejlődtek az elmúlt időszakban, míg utóbbit azoknak, akiket a leghisztisebbnek tartanak.

VV Lissza több kendőt is „bezsebelt” a többi játékostól, VV Rico például a következő mondatokkal nyújtotta át neki a fehér textilt:

Neked adom, mert nő létedre nagyon sokat kell fejlődnöd ahhoz, hogy te egy nő legyél, és ne rinyálj ennyit, ne panaszkodj, és igenis tudj beleállni dolgokba. Nem kell fújni, hanem csinálni kell!

VV Kriszti ezt követően VV Reninek adta át fakanalát, mondván, szerinte a lány nagyon lelkesen odateszi magát a feladatokban. VV Barna erre azt felelte, ezzel az erővel ő és VV Rico is kaphattak volna fakanalat, és szerinte csak a vak nem látja, hogy a héten VV Melina és VV Márió fejlődött a legtöbbet.

Az utolsó mondatból hamar vita kerekedett: VV Lissza nevetni kezdett, VV Barna pedig ezt hallva kijelentette, hogy szerinte a lánynak fáj az igazság, mert ő csak nyavalyog, mint egy óvodás.

Szó szót követett, VV Lissza végül sírva is fakadt.

Szarul esik, hogy olyanokat vágtok a fejemhez, Barna meg Rico, amit igazából kurvára nem tudok hova tenni. Olyan napok óta, mintha kibaszottul ellenem lennétek, miközben semmit nem csinálok, érted? Állandóan csak a savat kapom tőletek

– mondta sírva a versenyző, akit VV Kriszti vett a védelmébe, de nála is hamar eltört a mécses azután, ahogyan VV Ricóék beszéltek vele.

VV Lissza később VV Márióval is elbeszélgetett: mint mondta, rosszul esett neki, hogy a párja nem állt ki mellette a vitában, illetve közölte vele, hogy szerinte át kellene gondolnia, kivel is barátkozik a villában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik