Élet-Stílus

Hitler reinkarnációjaként állította be magát a tiktokker, törlődött az oldala

A férfi szerint benne és édesanyjában született újjá Adolf és Klara Hitler.

Egy férfi azt állította Tiktok-videójában, hogy ő Adolf Hitler reinkarnációja, de az eredeti posztot már törölték az oldalról. A Felix Cipher nevű felhasználó múltját kutatva azóta létrejött egy Facebook-csoport, videóinak részletei pedig az Instagrammon, Facebookon, Twitteren és TikTokon is terjednek, habár ő maga már egyik oldalon sem található meg – írja a Daily Dot.

Az állítólag Colorádóból származó férfi első videójában a Hitler-bajusznak tűnő új orrpiercingjét mutatta be. Gidon Lev holokauszt túlélő ezt az azóta már törölt videót felhasználva készített egy TikTok duettet, amiben szomorúan rázza a fejét egy „Not cool, Felix”, vagyis „Nem menő, Felix” felirat alatt. Lev feleségének beszámolója szerint Felix a következőt reagálta videójukra:

Haha, én vagyok az! Sajnálom, hogy az embereim táborba zártak, öreg haver, de nem véletlenül jöttem vissza.

@thetrueadventures #duet with @Felix_Cipher Your cosplay isn't cute. Grow up. #antisemitism #jewishtiktok #historymatters #fyp ♬ Are You Ready - AHMAD

Cipher ezután készített egy második videót, melyben azt állította, hogy összhangban van múltjával és előző életével, ahol ő egy nagyon hírhedt ember volt. Az interneten terjedő videók részleteiből kiderül, hogy a férfi Hitler öngyilkosságára sajátjaként emlékszik, és az erről való látomásai öt éves korában jelentek meg először, bizonyítékként pedig a halántékán lévő anyajegyre mutat.

A magát a náci diktátor második eljöveteleként beállító férfi felkutatására létrejött egy már több mint ezer tagból álló Facebook-csoport, ahol információkat gyűjtenek a tiktokkerről – többek közt olyan fotókat, melyek Cipher házáról készültek, illetve egyes felhasználók még a férfi édesanyjának jogosítványát is megpróbálták visszavonatni abban az államban, ahol a nő állítólag jogászként dolgozik.

A csoport állítása szerint Cipher az időközben törlődött Tumblr-oldalán azt állította, hogy a Mein Kampf saját verzióját írja, és hogy édesanyja Hitler anyjának reinkarnációja. Szintén a Facebook-csoport szerint a férfit azóta már állásából is kirúgták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik