Élet-Stílus

Harrison Ford szerint az emberek tévednek: nem szenved szociális szorongástól

Scott Kowalchyk / CBS / Getty Images
Scott Kowalchyk / CBS / Getty Images
De azt nem tagadja, próbál elvegyülni a tömegben, ahol tud.

A Hollywood Reporternek adott interjút Harrison Ford: az ötödik Indiana Jones-filmmel hónapok múlva debütáló színész egyebek között reagált vele kapcsolatos rajongói elméletekre. Többen úgy vélik, miután Ford rendkívül visszafogott szokott lenni vörös szőnyeges eseményeken, tévéinterjúk során, így mindez arra enged következtetni, hogy szociális szorongástól szenved.

Ez úgy hangzik, mintha egy pszichiáter mondaná, nem pedig egy random néző. Nincs szociális szorongásos zavarom. Egyszerűen irtózom az unalmas helyzetektől.

Ford kifejtette, fiatal színészként rettentően lámpalázas volt, a színpadon úgy remegtek a térdei, hogy a leghátsó sorból is láthatták azt a nézők. A színész azt mondja, nem zavarja a reflektorfény, de tény, amikor csak lehet, próbál elvegyülni, beolvadni.

Van egyfajta rejtőzködő színem: próbálok beolvadni, ahol tudok. Ha valahová fel kell öltözni, és ott mindenki öltönyben van, én is abban leszek. Ha farmert viselnek, rajtam is az lesz. Egyébként minden társaságban jól érzem magam fogalmam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik