Élet-Stílus

Korda György először találkozott Varga Judittal, el is énekelte neki az egyik dalát

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu és Varga Jennifer / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu és Varga Jennifer / 24.hu
A Gyöngéden ölelj át című számot ajánlotta az igazságügyi miniszternek.

Korda György és Balázs Klári voltak a hétvégi, Mezőkövesden megrendezett XVI. Polgári Estély sztárvendégei. A házaspár az esemény fővédnökével, Varga Judit igazságügyi miniszterrel is találkozott. Korda György a Blikknek mesélt közös élményeikről.

Már a színfalak mögött vártunk a fellépésre, amikor a műsorvezetők fővédnökként felkonferálták Varga Judit igazságügyi miniszter asszonyt. Ettől még izgalmasabbá vált a koncert, hiszen nem mindennapos, hogy az ország egyik vezetője ott ül a nézőtéren, és hallgatja a dalainkat

– mondta az énekes, majd elárulta: a miniszter többszörösen meglepte őket.

Az első egy rövid kis bejátszás volt, mielőtt Varga Judit színpadra jött, azon ugyanis a miniszter asszony hegedült, és nem is akárhogyan… Klárika és én ebből tudtuk meg, hogy abszolút zeneértő. A második, ami nagyon tetszett, ahogy a köszöntő beszédét mondta: szépen, érthetően, emberien. Klárika közben megjegyezte nekem, milyen elegáns és csinos a tárcavezető. Volt azután egy különleges, sokkal meghittebb része is a koncertnek, amikor elénekeltem az egyik legszebb és legnagyobb slágeremet, a Gyöngéden ölelj át című dalt. Azt mondtam, ezt most Varga Judit miniszter asszonynak küldöm. A koncert után pedig közös kép is készült vele, ami igazi megtiszteltetés számunkra.

A házaspárnak alkalma nyílt néhány szót is váltani a tárcavezetővel.

Legnagyobb örömünkre Varga Judit elmondta, hogy ismeri és szereti a dalainkat, és jólesett neki, hogy az egyik legszebb Korda-számot neki énekeltem.

A közös fotót Varga Judit töltötte fel szombaton a Facebook-oldalára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik