Élet-Stílus

„Ez után kérem a jegygyűrűt a kezemre” – VV Lissza félelmei ellenére a tyúkólban aludt VV Márióval

Csakis a szerelme miatt volt hajlandó ilyesmire.

Elindult a Tanya hét a ValóVilágban, az első napon párba álltak a villalakók, hogy így lássák el az egyes teendőket. VV Lissza és VV Ákos feleltek az állatok gondozásáért, nekik kellett este az ólnak kinevezett nyugiszobába tenni a tyúkokat és a kakasokat. A lánynak azért jelentett kihívást a feladat, mert fél a kakasoktól.

Egyetlenegy darab kakast megfogtam Ákos segítségével, és beraktam a kis ládikóba. Inkább megfigyelő voltam, mert tényleg nagyon-nagyon félek a kakasoktól

mondta el Lissza, aki végül a nyugiszobában töltötte az éjszakát, ugyanis párjának, VV Máriónak az az ötlete támadt, hogy aludjanak ott.

Én nem akartam a tyúkok között aludni. Meg sem fordult a fejemben, de hát nyilván Máriónak mindig vannak ilyen kis ötletei, és mondta, hogy ő ott fog aludni, menjek vele. Mondtam, hogy jól van, menjünk, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz

– fogalmazott a lány később a riportszobában, a helyszínen azonban még így szólt barátjához:

Az a hiba, hogy te nem tudsz bent aludni a közösségben, ezért kint kell aludnunk a tyúkólban. És én, amiért szeretlek, veled tartok. Szóval ez után kérem a jegygyűrűt a kezemre. Köszönöm!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik