Élet-Stílus

Tóth Andi a Sztárban Sztárról: Elértem, hogy zsűriszékben ülök, aminél nem hiszem, hogy van feljebb

TV2
TV2
Együtt zsűriznek majd a párjával, Marics Petivel.

Jövő hét vasárnap indul a Sztárban Sztár új évada, melyben Tóth Andi is zsűrizni fog. A Story a műsor sajtótájékoztatóján beszélgetett az énekesnővel, aki elmondta, számára a boldogság pillanatokat jelent az életben, melyeket igyekszik értékelni, és hálás lenni értük. Úgy érzi, mostanra elérte azokat a dolgokat a karrierjében, amiket szeretett volna.

Elértem, hogy zsűriszékben ülök, aminél nem hiszem, hogy van feljebb. Úgyhogy idén szeretném végre megélni a jó pillanatokat, kicsit lassítani, és a párkapcsolatommal, az álmaim kutyusával, az otthonunkkal lelki békét teremteni. Szeretnék kevésbé frusztrált lenni, mint az előző években

– magyarázta.

Tóth Andi nemrég egy kertes házban költözött össze Marics Petivel, aki szintén a zsűri tagjai között foglal majd helyet a Sztárban Sztárban. Az énekesnő a téma kapcsán azt mondta, a kedvesével örülnek annak, hogy együtt szerpelhetnek, hiszen a szakmájuk gyakran ellehetetleníti egy kapcsolat fenntartását, a műsor elvállalásával viszont plusz időt tudnak együtt tölteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik