Élet-Stílus

Zámbó Krisztián szerint Zámbó Jimmy szerelmes volt Gregor Bernadettbe

RTL
RTL
Az énekes azt mondja, apja és a színésznő viszonya nyílt titok volt.

Zámbó Krisztián az apja, Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett kapcsolatáról beszélt a Frizbi TV adásának felvételén, amiről a Blikk számolt be.

Nem sokkal azelőtt kezdődött a viszonyuk, hogy apu meghalt. Edit [Zámbó Jimmy második felesége – a szerk.] és közte akkor már megromlott a kapcsolat. Előfordulhatott volna, ha apu nem hal meg, hogy elválik, és Bernivel marad, mert szerelmes volt. Látni lehetett rajta, hogy már nem úgy állt a házasságához. Korábban is voltak köztük veszekedések, de amikor Edit elment a csepeli lakásába, apu reggel mindig átment hozzá virággal, majd azt mondta neki, hogy: »szerelmem, gyere haza, hiányzol«. Akkor viszont nem ment, velem maradt otthon, és nem volt kiborulva, pedig Edit akkor már két napja nem volt otthon. Akkor találkoztam vele utoljára a halála előtt, és egyáltalán nem tűnt úgy, hogy meg lenne rogyva

– fogalmazott az énekes, aki szerint családjukban mindenki tudott az apja és a színésznő viszonya.

Beláttam a lakásba, amikor együtt voltak, de ez nyílt titok volt. Amikor nemrég erről beszéltem, felhívtam Editet, hogy ugye, nem bántottam meg. Azt mondta, semmi gond, mert tudott róla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik