Élet-Stílus

„Annyira ódzkodom ettől az embertől, hogy rosszul vagyok” – VV Barna befeküdt VV Melina ágyába

Arra az oldalra, ahová VV Melina a kiesett VV Dani fotóját „fektette”.

VV Melina és VV Barna hosszú ideje ellenszenveznek már egymással. A ValóVilág egy korábbi szakaszában a nézők megazavazták, hogy kettejüknek egy szobában kelljen aludniuk, erre viszont VV Melina nem volt hajlandó, ezért a villalakók büntetést kaptak. Utóbbi egyébként rendszeresen aludt együtt a párjával, VV Danival, ő viszont a hétvégén kiesett a játékból.

A kedvese távozása óta VV Melina VV Dani fotóját kezdte el maga mellett betakargatni az ágyban, VV Barna viszont a reality legutóbbi adásában félretolta a bekeretezett képet, és befeküdt a lány mellé.

Jézusom, menj már innen!

– riadt fel a lány, miután VV Barna jóéjszakát kívánt neki, majd kérlelni kezdte, hogy keljen fel mellőle.

Kicsi szívatás belefér. Szívattál az egész játék során te is

– nevetett VV Barna, majd végül visszafeküdt a saját ágyába.

Rohadna meg… Már félálomban feküdtem a kis ágyamban, ölelve a Dani fotóját, és egyszer csak valaki mondta, hogy jó éjszakát. Én hirtelen azt hittem, hogy hallucinálok, tényleg, hogy már odaképzelem a Danit, vagy nem tudom, és akkor kinyitottam a szememet, és megláttam, hogy a Barna fekszik ott… először komolyan azt hittem, hogy lelököm onnan. Az, hogy már megint ilyen jut eszébe, már megint provokálni akar, de állítólag viccelni, és az, hogy egyáltalán ezt meg meri tenni, hogy odafeküdjön… egyszerűen annyira ódzkodom ettől az embertől, hogy rosszul vagyok

– mondta később VV Melina a riportszobában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik