Élet-Stílus

Mila Kunisnak kellett rászólni a kínosan pózoló Reese Witherspoonra és Ashton Kutcherre

Rich Polk / Getty Images for IMDb és Jon Kopaloff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Rich Polk / Getty Images for IMDb és Jon Kopaloff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
A színész azt mondja, azért nem lép közelebb kolléganőjéhez a fotózásokon, nehogy elterjesszék róluk, hogy viszonyuk van.

Február 10-től látható a Netflixen a Nálad vagy nálam? című romantikus vígjáték, Reese Witherspoon és Ashton Kutcher főszereplésével. Ahogy az ilyenkor szokás, a két színész közös promóciós körútra indult, ahol gyakran fotózzák őket együtt, azonban többeknek feltűnt, hogy legtöbbször kissé kínosan pózolnak, a képeken köztük lévő távolság pedig azt sejteti, hogy nincsenek túl jóban egymással.

Kutcher egy interjúban érintette a témát, és elmondta, felesége, Mila Kunis hívta fel rá a figyelmét, mit írnak róluk az interneten.

Küldött egy üzenetet nekem és Reese-nek, amiben azt írta: »Srácok, viselkedjetek már úgy, mintha kedvelnétek egymást«. Nem értettem, miről beszél. Az a helyzet, hogy ha átkarolom és barátságos vagyok vele, akkor elindulna a pletyka, hogy viszonyom van vele. Ha mellette állok zsebre dugott kézzel, akkor esély sincs rá, hogy ilyesmi elterjedjen, akkor arról pusmognak, hogy nem bírjuk egymást. Reese-zel nagyon jó barátok vagyunk, közel állunk egymáshoz. Emiatt nem kéne mentegetőznöm

– fogalmazott a színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik