Élet-Stílus

Húsz évvel az Apám beájulna után újra magyar mozifilmben szerepel Csősz Bogi

TV2
TV2
Méghozzá a legújabb magyar sci-fiben.

Csősz Boglárka első főszerepe a 2003-ban bemutatott Apám beájulna című vígjátékban volt. Az azóta eltelt időben is vállalt színészi feladatokat, leginkább török produkciókban, mivel 15 évet élt Törökországban volt férjével. Hamarosan újabb magyar mozifilmben láthatjuk majd a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplőjét, a 129 című, részben a jövőben játszódó sci-fiben, aminek egyben producere is volt. A filmről a Reggeliben mesélt.

Azt gondolom, nagyon mély filozófiát hordoz magában. Érdemes úgy beülni rá, hogy gondolkodunk közben. Ne csak nézzük a képeket, hanem próbáljuk értelmezni, hogy mit üzen ez a film. Szerintem sok üzenete van a mai világról, hogy mennyire mű életet élünk egy művilágban, miket fogyasztunk, napi szinten mi az az információ, amit képesek vagyunk feldolgozni, és mi az, amit nem. Naponta változik a világunk, nagyon gyorsan, főleg ebben az időszakban, és szerintem inkább a fiataloknak érdemes ezen elgondolkodni, mert ők egy teljesen más digitális világba születtek már bele, ami azért szerintem a tudatot elég rendesen módosítja, és nem mindegy, milyen médiafogyasztók vagyunk

– fogalmazott Csősz Bogi.

Az üzletasszony azt is elmondta, a jövőben szívesen vállalna további magyar filmszerepeket, és a produceri munkát is folytatná.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik