Élet-Stílus

Idős nő holttestét találták meg egy fagyasztóban: letartóztatták a lányát

Chicago PD
Chicago PD
Azzal vádolnak egy 69 éves chicagói nőt, hogy közel két évig tartotta egy fagyasztóban 96 éves anyja holttestét.

Regina Michalski holttestét február első napjaiban találták meg egy garázsban álló fagyasztóládában, Chicagóban – írja az ABC News.

A felfedezés után őrizetbe vették az asszony 69 éves lányát Eva Bratchert, aki a garázs közelében, abban lakásban lakott, melyben korábban az anyjával kettesben éltek. A rendőrség a lakásban megtalálta Bratcher korábbi határidőnaplóját, mely szerint Michalski 2021 március 4-én halt meg. A rendőrség egyelőre vizsgálja az asszony halál okát.

A rendőrség talált egy hamis igazolványt melyen Michalski adatai szerepeltek, Bratcher fényképe mellett. A gyanú szerint Bratcher, akit korábban már elítéltek hamisításért, azért rejtette el a holttestet, hogy továbbra is hozzájuthasson az anyja szociális juttatásaihoz.

A rendőrség azért kezdett el vizsgálódni az ügyben, mert Sabrina Watson, Bratcher Kentuckyban élő elő lánya jelentette, hogy egy ideje hiába próbál, semmilyen módon nem tud kapcsolatba lépni a nagyanyjával.

Watson azt mondja, nem lepődött meg: az anyja bármit megtenne pénzért, az a legkevesebb, hogy elrejti egy fagyasztóban a saját anyja holttestét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik