Élet-Stílus

Nagyon dicsérik az emberek ezt az éttermet, egyetlen hibája, hogy nem létezik

A Le Nouveau Duluth volt mostanáig a Tripadvisor listáján a legmenőbb montreali étterem.

A Tripadvisor oldalon több mint 3600 montreali vendéglátóhely közül válogathatunk. A kanadai városban található éttermek, kávézók, sörözők listáját nemrég még magasan vezette a Le Nouveau Duluth nevű étterem, amely fantasztikus értékeléseket kapott az interneten.

Kár, hogy soha, senki nem fogyasztott még semmit a helyen, lévén, hogy a Le Nouveau Duluth nem létezik.

A 85 ötcsillagos értékelés ellenére ez csak egy fiktív hely, kizárólag az interneten találhatjuk meg. Illetve már ott sem.

A furcsaságot a kanadai CBC News derítette ki. A rádió hírportáljának megszólalt Charles Deschamps, egy helyi humorista, aki az egészet poénból találta ki. Egy barátja pincéjében készített pár fotót, azokat töltötte fel a Tripadvisorra, és amikor valaki a megadott telefonszámon érdeklődött, mindig bemondta, hogy a következő két hónapra teltház van.

Az azóta törölt oldalon fel volt tüntetve az étterem rengeteg szuper tulajdonsága, például a strand közelsége, a svédasztalos étkezés lehetősége, élőzene, játszótér és az autós kiszolgálás.

Az étteremajánló oldal az eset nyomán közleményt adott ki, amelyben azt írták, „emberi moderálási gyakorlatok hibája miatt a hamis bejegyzés hosszabb ideig maradt a platformon, mint kellett volna”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik