Élet-Stílus

Videón, ahogy tanárnőre támad a diák – a pedagógus lábtöréssel került kórházba

Brutális jelenetek Georgiában.

Az oktatásért felelős hatóságok és a Rockdale megyei sheriff hivatala érdeklődését is felkeltették azok a felvételek, amelyek egy georgiai középiskolában készültek.

Január 25-én történt az eset a Rockdale megyei Heritage középiskolában. A videókon látható, hogy egy diák és egy tanár között vita, üvöltözés alakul ki, majd a tanuló rávágja az ajtót a pedagógusra, később pedig mindketten földre kerülnek.

Az eset következtében Tiwana Turner angoltanár lábtörést szenvedett, kórházba került.

A GoFundMe-n közösségi finanszírozás keretében gyűjtést szerveznek a tanárnőnek, az oldalon található szövegből kiderül, hogy Turner, aki egyébként 27 éve tanít, egy kollégáját helyettesítette, amikor a diák megtámadta. Turner a sérülései miatt a közeljövőben nem fog tudni visszatérni a munkába, rehabilitációra lesz szüksége, ezért gyűjtenek számára pénzt.

A Rockdale megyei állami iskolákat felügyelő hatóság szóvivője közleményt adott ki, amelyben azt írják, nem tolerálják az erőszakot. „Azokat a diákokat, akik más tanulókat vagy az iskolában dolgozókat bántalmazzák, a szabályzatunknak megfelelően szankcionáljuk, és a bűnüldöző szervek vádat emelnek ellenük”.

A Rockdale megyei sheriff hivatala az atlantai Fox5-nek megerősítette, hogy nyomoznak az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik