Élet-Stílus

Egyirányú repjegyet vett egy férfi miatt – az utolsó utáni pillanatban megváltozott minden

Az amerikai nő úgy került Berlinbe, hogy se lakhatása, se terve nem volt, de aztán élete útja lett az egészből.

A kaliforniai Sophie Burns egy piacon ismerkedett meg egy férfivel, aki nagyon felvillanyozta, és fel is ajánlotta neki, hogy menjen utána Berlinbe és töltsék együtt a nyarat. Burnsnek nagyon tetszett a férfi, meg – dacára a tíznapos ismeretségüknek – az ajánlat is, vett is egy jegyet, csak oda, Európába.

Megérkezett Barcelonába, másnap indult tovább egy géppel Berlinbe, mikor a férfi lemondta az egészet, mert megismerkedett egy másik nővel.

Helló Soph, megismertem valaki mást, ne gyere Berlinbe

– mondta a FaceTime-on a férfi.

Burns, sokakkal ellentétben, nem tört össze, bár

letettem a telefont, ültem a szállodai szobámban, a nap épp ment le Barcelona felett. Úgy voltam vele, hogy, hú, itt vagyok Európában, nincsenek terveim, nincs hely, ahol éljek.

– idézte vissza a TikTok-videójában. Mindezek ellenére csak felszállt a berlini gépre, de ötlete sem volt, mi várja ott.

Hát nem egy no-go zóna.

Leszálltam, aztán fel a vonatra, ami a városba vitt. Sétáltam az utcákon, mikor belebotlottam egy srácba a gimnáziumomból. Akiről nem is tudtam, hogy Berlinben él. Még csak a nevére sem emlékeztem, de ugyanabba a terepfutó csapatba jártunk.

A volt iskolatárs felajánlotta neki, hogy menjen el hozzá, épp aznap este tart egy vacsorát. A vacsora jól sikerült, nagyon jól érezte magát rajta Burns, és még találkozott ott egy lánnyal is, szintén a középiskolájából, és egy másikkal, akit a gyerekkorából ismert.

De nem csak a nagy találkozások éjszakája volt ez. A középsuliból ismert lány ezzel a kérdéssel fordult hozzá:

Én elmegyek most egy hónapra a városból, nem akarsz nálam maradni?

Odaadta a kulcsait a lakásához! Volt egy ingyen hónapom Berlinben a bicajával, a konyhájával, mindennel.”

Végül hat hónapot töltött el Berlinben Burns, ami eddigi „élete legmenőbb fejezete” volt. Találkozott ezalatt a sráccal és az új nőjével is, meg is értette a férfi új választását.

Szóval ha egy srác felajánl egy egyirányú utat, hogy élj vele, menj!

– tanácsolta Burns.

@lovesophieburns the end tho #storytime #synchronicity ♬ original sound - Sophie Burns

Ajánlott videó

Olvasói sztorik