Élet-Stílus

A Meki egy volt dolgozója elmondta, hogy kérhetünk mindig friss krumplit

És hogy miért tűnik szinte mindig úgy, hogy rossz a shake-gép.

Sokan, akik mindenképpen el akarják kerülni, hogy ne legyen állott a sült krumlijuk a McDonald’s-ban, só nélkül kérik – esetleg utána megsózzák –, hogy így „játsszák ki a rendszert”. Egy volt amerikai alkalmazott azonban másik tippet ad, ami nem lassítja le a folyamatokat, időt spórolva meg nekünk és más vásárlóknak egyaránt.

Dessy Joseph egy TikTok-videójában meséli el, hogy bosszantó, ha valaki só nélkül kéri a krumplit, már ha a frissesség miatt teszik.

Csak mondd, hogy friss krumplit szeretnél, tízből kilenc krumpli egyébként is frissen kerül a vásárló elé.

Ezt a kommentek között egy másik alkalmazott is megerősítette – írja a Mirror, de persze olyan hozzászólás is érkezett, amelyben azt írják, neki csak túl sós a krumpli, azért szokta anélkül kérni.

Arról is beszélt Joseph, hogy a shake- és fagyigépek sokszor üzemen kívül vannak, de nem azért, mert elromlottak.

A fagylaltgépek ritkán hibásodnak meg, legalábbis az én helyemen. Egyszerűen csak nem akartuk kicserélni a shake-mixek nehéz zacskóit.

Erre egy kommentelő azt írta, hogy azok a zacskók nem is nehezek, „azt gondolom, hogy az alkalmazottak egyszerűen csak lusták, és nem akarnak fagyit csinálni”. Egy újabb hozzászólásban egy másik volt dolgozó, aki három éven át dolgozott a Mekinél, azt írta, a gépek tényleg nem romlottak el, de Joseph-nek nincs igaza, azért mondták rá, mert éppen a tisztítási folyamaton esett át.

Azt is hozzátette még a videóban a tiktoker, hogy borravalót elvileg nem fogadhatnak el, habár ő ha kapott, mindig eltette.

@jodessy #McDonalds #secretsotmcdonalds #fastfoodsecrets #mcdonaldsconfessions ♬ ryebreadlol...Hannah Montana transitions - ryan

Ajánlott videó

Olvasói sztorik