Élet-Stílus

Pamela Anderson könyvtáros szeretett volna lenni, de az élet közbeszólt

Charley Gallay / Getty Images
Charley Gallay / Getty Images
Egészen más karriert képzelt el magának fiatalon az ezredforduló amerikai szexszimbólumba. Napjait csöndesen, könyvekkel körülvéve akarta eltölteni, de aztán kapott egy ajánlatot.

Eredetileg könyvtáros szeretett volna lenni Pamela Anderson, hogy napjait könyvekkel körülvéve tölthesse, de az élete hirtelen egészen más irányba röpítette, amikor Hugh Hefner, a Playboy erotikus magazin atyja felkérte egy fotózásra – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Az 55 éves Anderson, akinek a napokban jelenik meg Love, Pamela című önéletrajzi könyve, 22 évesen szerepelt a Playboyban, nem sokkal később pedig már a Baywatch című sorozatban debütált. Évekkel később egy szerepben élhette meg régi vágyát, amikor a Stacked (Felpolcolva) című vígjátéksorozatban könyvesbolti eladót alakított.

Pamela Anderson maga írta meg könyvét, nem kért fel szellemírót a munkára. Annak ellenére, hogy körülötte mindenki, még a saját gyerekei is azt mondták neki, képtelen lesz megírni egy könyvet. Azt mondja, ez annyira feldühítette, hogy elhatározta, csakazértis megmutatja, képes önerőből könyvet írni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik