Élet-Stílus

Pornósztárok használt bugyijai és zoknijai kaphatók egy webshopban

És minden, mi szem, szájnak ingere.

Sajátos vállalkozásba kezdett két évvel ezelőtt egy Natasha Root nevű Los Angeles-i nő.

Több mint harminc felnőttfilmes és OnlyFans-sztár legkülönbözőbb – legbizarrabb – ereklyéit értékesíti egy weboldalon keresztül. Nem olyan tárgyakra kell gondolni, mint amiket aukciókon lehet megvásárolni (dedikált képeslapok, filmes kellékek), hanem a szexuális fetisizmus kedvelőinek érdeklődéséhez tartozó darabokra, úgy is mint:

  • a legkülönbözőbb testnedvekkel szennyezett bugyik,
  • konditetemben összeizzadt sportruházat,
  • használt zoknik,
  • vagy akár használt mellimplantátum.

Épp ez utóbbi adta az ötletet a furcsa vállalkozásra: Root 2021 márciusában egy éjjel azt álmodta, hogy egy barátja mellimplantátumát árulja – felriadt, és máris bekattant az ötlet (az álom nem teljesen szürreális volt, hiszen az említett barátnő akkortájt kapott új implantátumot, és miután a régit kioperálták, hazavihette azt).

Pár nappal a fura álom után Natasha Root létre is hozta a Fans Utopia nevű weboldalt. Az Insider cikkéből kiderül, hogy a nőnek nem volt kontaktja egyetlen felnőttfilmeshez / vetkőzéssel pénzt kereső művészhet, ezért a Twitteren és az Instagramon keresztül kereste meg őket a szokatlan vállalkozási ötlettel.

Ma már 30 pornós és OnlyFans-előadó személyes tárgyai kaphatók a webshopban, és Root szerint nem létezik olyan kérés, ami túl durva lenne. A világ minden tájáról vásárolnak náluk relikviákat, a legbizarrabb kéréseket általában részletesen körülírják: például ha valaki olyan bugyit vásárolna, amit egy adott sztár 48 órán át viselt.

A használt alsónemű általában 80 dollár (28 ezer forint) körüli áron kapható, de amennyiben ismert pornós viselte, 120 dollárnál (43 ezer forint) kezdődnek az árak.

Root elmondása szerint igyekeznek megfizethető árakkal dolgozni, hogy mindenki hozzájuthasson kedvenc sztárjai által viselt ereklyékhez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fans Utopia (@fansutopia1) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik