Élet-Stílus

Elnevezhetsz az exedről egy csótányt, amit aztán felfal egy állat

Paul Marto / EyeEm / Getty Images
Paul Marto / EyeEm / Getty Images
Közeleg a Valentin nap, a San Antonio-i állatkertben pedig azokra is gondolnak, akik éppen nem boldog párkapcsolatban élnek, hanem egy csúnya szakításon vannak túl.

Különleges adománygyűjtő akciót indított a Valentin naphoz kapcsolódva a texasi San Antonio Zoo. A világon bárki elnevezhet az exéről egy rovart, vagy egy rágcsálót, amit aztán felszolgálnak egy állatnak. Létezik vegán opció is, mely során egy növényevő állat tápláléka kapja meg az ex nevét – írja a CNN.

Egy növényi táplálék elnevezése 5, egy csótányé 10, egy rágcsálóé pedig 25 dollárba kerül. Minden adományozó kap köszönetképpen egy emléklapot, aki pedig szeretné az küldethet az exének egy digitális képeslapot, melyen az állatkert tájékoztatja az érintettet, hogy milyen állat és mikor falta fel az ő nevét viselő rovart, rágcsálót, vagy növényt.

Azok, akik extrakeserű szakításon vannak túl, 150 dollárért videót küldhetnek a volt kedvesnek, melyen az végignézheti, ahogy a róla elnevezett zsákmányt elfogyasztják.

Cyle Perez, az állatkert PR-igazgatója azt mondja, a szezonális akció egyre sikeresebb, tavaly a világ több, mint 30 országából, több mint 8000 adomány érkezett. Ha minden a jelenlegi tempóban halad, idén ezt is túlszárnyalják majd.

Perez hozzáteszi: leginkább nők élnek a bosszúnak ezzel a különleges formájával, a legtöbb rovar és rágcsáló ugyanis a Zach, az Adam, illetve a Ray nevet kapja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik