Élet-Stílus

Kilenc évig élt kapcsolatban a saját lányával

A vérfertőző kapcsolatból két gyermek is született.

Egy Ausztráliában élő férfi kilenc évig volt együtt a lányával, és a vérfertőző kapcsolatukból két gyermek is született – számolt be róla nemrég a LADBible.

A jelenséget úgynevezett genetikai szexuális vonzalomként szokták leírni, amikor egy szülő a gyerekével csak felnőtt korában találkozik, és a kötődés hiánya miatt erős szexuális vonzalmat élnek meg egymás felé.

John Deaves és lánya, Jenny kapcsolata még 2000-ben kezdődött, előtte összesen háromszor találkoztak életükben. Az ekkor már 31 éves nő háromgyermekes anyukaként élt házasságban, míg az 53 éves apa a harmadik feleségével lakott együtt. Azonban, mikor apa és lánya újra találkoztak, kapcsolatuk hamar átfordult tiltott viszonyba.

Azt mondta, ez volt a legjobb szex az életében. Ha ez nem aláz meg, akkor nem tudom, hogy mi tud

– nyilatkozta az apa volt felesége, Dorothy, az Australian Associated Press hírügynökségnek.

Az apa-lánya párnak két közös gyermeke született, de az első gyerekük nem sokkal a világrajövetele után meghalt. John és lánya végül 2008-ban kénytelenek voltak különválni, miután a bíróság bűnösnek találta őket vérfertőzés miatt. Ezután még egy évig titokban folytatták kapcsolatukat, de 2009-ben végleg szétváltak.

A szakításuk előtt a 60 Minutes Australiának adott interjúban a „fantasztikus szexuális életükről” meséltek, és arról, hogy bár tudták, törvénytelen, amit művelnek, de szerintük ők pont úgy működnek, mint egy normális pár, és kapcsolatukkal nem ártanak senkinek.

Ezzel szemben Jenny édesanyja és Dorothy végig azon dolgoztak, hogy szétválasszák a párt, a rendőrséget is ők értesítették a vérfertőző kapcsolatról.

„Jenny már nincs vele, és ez az egy, ami érdekel. Ők továbbra is úgy gondolják, hogy semmi rosszat nem tettek. Most már csak hálás vagyok, amiért sikerült megszabadulnunk Johntól. Hálás vagyok, hogy ennek vége” – tette hozzá Dorothy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik