Élet-Stílus

Pamela Anderson a Kreml-beli látogatásáról: Putyin nagyon örült, hogy ott voltam

Dia Dipasupil / Getty Images
Dia Dipasupil / Getty Images
Egyszer találkoztak az orosz elnökkel, Julian Assange-t azonban rendszeresen látogatta a színésznő.

Pamela Anderson mostanában mindenhol hamarosan megjelenő Love, Pamela című memoárját promózza, a Variety-nek is adott egy interjút, amiben Vlagyimir Putyint és Julian Assange-t is említi.

Az orosz elnökkel csak futólag ismerik egymást. Anderson nagy állatvédő, tevékenysége során pedig több befolyásos emberrel, köztük magas rangú orosz politikusokkal került kapcsolatba az évek során. Azért lobbizott náluk, hogy tiltsák be a fókatermékek importját.

A Kremlben ültem az asztalnál, körülöttem mindenki más. Zizegtem a papírjaimmal, rajtuk képek delfinekről és beluga bálnákról, akik hipotermiát kapnak, és könyörögtem az asztal túloldalán lévő embereknek, akik elkövették ezeket a dolgokat. Putyin csak egyszer jött be a szobába, de mindenről hallott. Olyan üzeneteket kaptam másoktól, hogy nagyon örült, hogy ott voltam

– fejtette ki a színésznő, majd gyorsan hozzátette: borzalmasnak tartja a jelenlegi orosz politikai helyzetet, és 2020-ban Joe Bidenre szavazott az amerikai elnökválasztáson.

A WikiLeaks-alapító Julian Assange-t elmondása szerint többször meglátogatta Ecuador londoni nagykövetségén, ahol a férfi egy időben menedéket kapott. Egy bolondos estéjüket idézte fel, amikor mexikói meszkált ittak.

Romantikus volt, mert annyira inspirált. Ő óriási rajongója az életnek és mindennek. Egyszerűen nincs olyan mondata, ami ne lenne lenyűgöző. Határozottan megvolt köztünk a kémia. Átbeszélgettük az éjszakát, meszkált ittunk, nevettünk és történeteket meséltünk egymásnak

– mesélte az emlékezetes estéről Anderson, aki sajnálja, hogy nem látogathatja többé Assange-t, de leveleket még ír neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik