Élet-Stílus

Galambos Lajosnak fulladásos rohamai vannak, még nem jöttek rá, mi okozhatja

TV2
TV2
A vizsgálatok rossz eredményeket hoztak.

Galambos Lajosnak január 25-én volt a születésnapja, a zenész azonban a Blikknek elárulta, idén nem telt olyan boldogan az ünnep.

A gyerekekkel korábban mindig családi képeket nézegettünk a születésnapomon, most azonban más mederben zajlott a beszélgetés. Látják rajtam, hogy az utóbbi időszak történései nagyon megviseltek, és nemcsak pszichésen, hanem egészségileg is, ami összeomlóban van. Az elmúlt hét év felőrölte az energiámat. Azt hittem, sohasem fogy el belőlem a lendület, de most úgy érzem, mégis. Olyan problémák jelentkeztek nálam a közelmúltban, amik valószínűleg lelki eredetűek, de már szervi problémákban is mutatkoznak.

Galambosra egyre többször törnek rá fulladásos rohamok. Legutóbb a kisebbik fia is szemtanúja volt egy ilyennek, aki annyira megijedt, hogy azonnal mentőt akart hívni, ám az édesapja nem engedte.

Nem akartam, hogy mentő vigyen el a szeme láttára, de bevallom: én is nagyon megijedtem. Olyan fullasztó érzést azelőtt még sosem éltem át. Levegőért kapkodtam percekig. Nem sokkal később aztán bevonultam egy magánkórházba vizsgálatokra, amelyek elég rossz eredményeket hoztak, ráadásul még mindig nem jöttek rá, mi okozhatja a fulladásos rohamokat

– magyarázta az előadó, akit gyerekei arra kértek, változtasson az eddigi életvitelén, és hagyja abba az állandó szereplést.

A gyerekeimnek tettem egy ígéretet, amit szeretnék betartani. Azt is kérték, hogy a zenéléstől is lépjek vissza, de azt mondtam, abból az egyből nem engedek. Az az életem. Az önkifejezésnek egy olyan része, ami megnyugtat, sőt, meg vagyok róla győződve, hogy gyógyít is, úgyhogy ebben nemet mondtam nekik. Amíg tehetem, addig dalolni és zenélni fogok. De én is érzem, hogy besokalltam és megfáradtam. Nem akarom, hogy tepsiben vigyenek el otthonról. Akár egy fulladásos roham miatt. De mindig is vasakaratú embernek tartottam magam, most sem akarok haknizni az egészségügyi gondjaimmal.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik