Élet-Stílus

Egy vagyont keres azzal, hogy ölelést kínál az embereknek

Trevor Hooton egy éve sem hozta létre a vállalkozását, de máris özönlenek hozzá az ölelésre, érintésre vágyó emberek.

Trevor Hooton sajátos vállalkozást indított, „ölelkezési terápiát” és kapcsolati coachingot tart az embereknek. A 30 éves férfi 2022 májusában indította Embrace Connections nevű vállalkozását, hogy segítsen azoknak, akik nehezen létesítenek kapcsolatot másokkal.

A férfi 30 fontot (kb. 13 500 forint) kér egy „összebújó partiért”, ahol a résztvevők „felfedezhetik és élvezhetik a nem szexuális fizikai kapcsolatokat egy biztonságos környezetben”.

Az eseményeken párok és szinglik is részt vesznek. Az üzlet virágzik, a férfi óránként 75 fontot (kb. 30 ezer forint) keres.

A partikon igazából nem sok minden történik azon kívül, hogy az emberek megölelik egymást vagy összebújnak, de Hooton szerint többről van szó. Azt mondja, igazából a feleken múlik, hogy mit „éreznek” ki egy ölelésből, a résztvevők képesek érintés útján „törődést, szeretetet és jóakarot” is sugározni a másik félbe.

Hooton elismeri, hogy sokan félreértik a kezdeményezést és azt hiszik, hogy szexuális szolgáltatásokat kínál.

Azt mondja, eddig négy partit szervezett és mindegyik különleges volt a maga módján.

A bulik úgy zajlanak, hogy először üdvözlik egymást a felek, majd mindenki elmondja, mi a célja, mit szeretne és milyen határok között. Ezután tartanak egy workshopot, ahol megtanulják, hogy kell öleléssel kommunikálni.

Egy óra elteltével egy kis szünetet tartanak, együtt esznek, hogy még jobban megismerjék egymást, majd aki akarja, folytatja.

Nem hiszem, hogy ezek a bulik mindenkinek szólnak, de azok számára, akik eljönnek, egy igazán különleges és erőteljes élmény tud lenni

– mondta.

A következő parti Valentin-napon lesz, a szervező szerint már alig van hely. Ha részt szeretne venni rajta, itt tud jelentkezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik