Élet-Stílus

Tinédzsernek adta ki magát egy 29 éves nő, és négy napon át egy New Jersey-i gimnáziumba járt

Hamis dokumentumok segítségével beiratkozott egy New Jersey-i gimnáziumba, és négy napon keresztül iskolába járt egy 29 éves nő, míg az illekékesek rá nem jöttek az átverésre.

A hamarosan a harmadik X-et is betöltő, Hyejeong Shin nevű nő szándékai nem ismertek, a Daily Mail szerint azóta sem sikerült kideríteni, hogy miért tévesztette meg a környezetét, és miért akart visszaülni az iskolapadba.

A halálra rémült „diáktársai” viszont nagyon furcsa vele kapcsolatos esetekről számoltak be.

Pár tanuló, akik ez alatt a pár nap alatt közelebbi kapcsolatba kerültek Shinnel, azt mondták, a nő üzenetben próbálta rávenni őket, hogy lógjanak együtt a suliból, és menjenek inkább a közeli Commercial Avenue-ra bandázni. Ők persze nem jelentek meg ott, ami után a nő furcsán kezdett viselkedni velük. Egy másik gyerek szintén ijedtségéről számolt be, továbbá átverve is érzi magát, mert mit sem sejtve az első napkban kísérgette az iskolában új osztálytársát, próbálta segíteni a beilleszkedésben és még a telefonszámát is megadta neki.

A nő az iskolába érkezésekor 15 évesnek vallotta magát, hogy ezt igazolja, be is mutatta az utóbb hamisnak bizonyuló személyi okmányait. Később azonban gyanakodni kezdtek rá, mert nem tudta egyértelműen megmondani, hogy kik a törvényes képviselői. A Daily Mail szerint úgy bukott végül le, hogy idő előtt akart elmenni az iskolából az egyik tanítási napon, de mivel kiskorú, ezt nem engedték neki. Állítólag ekkor vallotta be, hogy 29 éves.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik