Élet-Stílus

Nagy Feró: Én egy kicsit fideszes szemüveggel nézem a dolgokat

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Úgy véli, ha valaki valami jót csinál, politikai hovatartozástól függetlenül megérdemli az elismerést.

Nagy Feró ma a Spirit FM Aktuál című műsorában adott interjút. Az énekes úgy véli, a nagy koncertek ideje lejárt, és nincsenek is már olyan zenekarok, amelyek nagy arénákat töltetének meg. Mint mondja, sokan nem szívesen lépnek fel kis romos kocsmákban, ő viszont jelenleg is arról győzködi a zenekarát, hogy menjenek el, és legyenek közel a közönségükhöz.

A zenész arról is beszélt a műsorban, hogy szerinte már nem lehet megúszni, hogy ne blokkokon, szembenálló erők küzdelmén keresztül lássuk a jelen korszakot vagy a kultúrpolitikát.

A mai világban ezt nem lehet megúszni. Akinek fideszes szemüvege van, az azon keresztül nézi, akinek nem, nem. De hát bármilyen fideszes szemüvegen keresztül nézed, azért a Bródy János munkássága az kiemelkedő. Én úgy gondolom, hogy egy kicsit fideszes szemüveggel nézem, de álljunk már meg: ami jó, az jó

– jelentette ki, hozzátéve: nem mindenben ért egyet a Fidesszel.

Itt van mondjuk a János, aki erőteljesen fideszellenes, én pedig nem győzöm megvédeni. Nem kell őt megvédeni, de megvédem, hogy őt becsüljük meg!

– mondta Nagy Feró, aki azt vallja, ha valaki valami jót csinál, az illetőt politikai hovatartozástól függetlenül el kell ismerni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik