Élet-Stílus

„Ha ezt meg tudjuk oldani, akkor ezután mindent” – VV Sajtinak a kiesése után új esélyt adott a párja

A távozó versenyző úgy véli, izzasztó kérdések várnak rá arra vonatkozóan, ami a verseny korábbi szakaszában szakításra ösztönözte a kedvesét.

A ValóVilág korábbi szakaszában VV Sajtival videóüzenetben szakított a villán kívül élő kedvese, miután megelégelte, hogy a versenyző több hölgyjátékossal is szoros viszonyt kezdett ápolni. VV Sajti ekkor a játék feladását fontolgatta, majd arra is gondolt, hogy párbajra megy, ahová az általa erősnek gondolt VV Bibit viszi magával, hátha így hamarabb távozhat a villából. A versenyző mindkét ötletét elvetette ekkor, a legutóbbi kiválasztáson viszont ő kapta a legtöbb jelet, és végül VV Barnát hívta ki, remélve, a villában hódítgató játékos kiejti majd őt.

VV Sajti a múlt héten azt üzente a párjának, Zsaninak, hogyha lát esélyt az újrakezdésre, jöjjön el a párbajára. Az exbarátnő meg is jelent az RTL stúdiójában a hétvégén, ahol VV Sajti számításai is bejöttek, ugyanis a nézők VV Barnát szavazták vissza a villába.

A pár úgy döntött, újra megpróbálják együtt, bár VV Sajti szerint az első együtt töltött napok leginkább számonkéréssel telnek majd, meg kell ugyanis beszélniük, mi történt pontosan a villában a verseny idején.

Átbeszélünk mindent, szerintem  ha ezt meg tudjuk oldani, akkor ezután mindent

mondta Zsani a Fókusz stábjának.

Ajánlott videó