Élet-Stílus

Védelmébe vette a szakmáját egy brit pornószínésznő, miután botrány lett egy nemrég megjelent filmjéből

Megelégelte, hogy rendszeresen támadja gyakorlatilag mindenki, ezért hosszú nyilatkozatban állt ki maga és a szakmája mellett egy brit pornószínésznő.

A 23 éves Lacey Amour körül a Ladbible szerint akkor robbant ki a botrány, amikor nyilvánosságra került, hogy egy londoni hotel szobájában felnőttfilmet forgatott, melyben rajta kívül összesen 28 férfi szerepelet. Ráadásul be sem jelentették a foglalásnál, hogy ilyen célokra vennék igénybe a szálloda szolgáltatásait, ezért nagy felháborodás közepette vizsgálat is indult.

A nő ezen a ponton érezte úgy, hogy ki kell állnia magáért, egyúttal emlékeztette a közvéleményt, hogy mennyi nehézséggel és diszkriminációval kell szembenéznie napról napra a foglalkozása miatt.

„Senki nem veszi komolyan a munkám, mindenki lenéz miatta. Ha megnézzük a kommenteket egy olyan cikk alatt, ami szexmunkásokról szól, csak olyanokat látunk, hogy nincs méltóságuk, nem tisztelik magukat, eladják a testüket.”

Mintha ők nem ugyanezt csinálnák, minimálbérét áruba bocsátják a testüket, hogy gazdaggá tegyék egy nagy cég vezérigazgatóját.

Amour azt mondja, a munkája diszkriminálása miatt volt, hogy zárolták a bankszámláját, visszamondták a bérleti szerződéseit, és hiába fogadna ügyvédet, senki nem akarja őt képviselni, mert ezzel ártanának a saját jóhírüknek. Ezeken túl civilben is érik inzultusok, sokan zaklattják őt is és a családtagjait, barátait. Mindezek ellenére nem tágít a pornótól, amit imád csinálni.

„Csodálatos barátokat szereztem, anyagilag független vagyok, saját vállalkozásom van és a világ bármely pontjáról dolgozhatok. Rengeteget nőtt az önbizalmam, még soha nem voltam ennyire boldog” – mondta.

Mindez a már említett szállodalánc vezetését nem valószínű, hogy meghatja. A vizsgálat továbbra is folyik a szobában felvett jelenetek miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik