Élet-Stílus

Étel helyett egy halom pénzzel volt teli a McDonald’s-ban kapott zacskó

Josiah Vargas / TikTok
Josiah Vargas / TikTok
„Miért teszitek ezt velem? Miért hoztok ilyen helyzetbe?” – kérdezi TikTok-videójában az a fiatal férfi, aki étel helyett több ezer dollárnyi készpénzt talált abban a szatyorban, amit egy McDonald’s étteremben kapott, amikor begyűjtötte a rendelését.

Egy McDonald’s étterembe ment reggeliért múlt héten az indianai Josiah Vargas. A fiatal férfi csak később vette észre, hogy az elviteles szatyorban, amit kapott nem étel van, hanem egy halom pénz, zárható nejlonzacskókban – írja a Fox Business.

Vargas azt mondja, egy pillanatra elfogta a kísértés, hogy megtartsa a nagyjából ötezer dollárnyi (kb. 1,8 millió forintnyi) összeget, de gyorsan elhessegette a gondolatot és úgy döntött, helyesen cselekszik. A férfi visszavitte a pénzt a Mekibe, ahol az alkalmazottak a nyakába ugrottak örömükben, majd felváltva ölelgették.

Vargas videón örökítette meg a történteket, amit aztán feltöltött a TikTokra. Azt mondja, jutalmul kapott kétszáz dollárt (kb. 72 ezer forintot) és a dolgozók megígérték neki, hogy egy hónapon át ingyen ehet az étteremben.

@dookiedoeboy #fyp #mcdonalds #deposit #dogoodthings ♬ original sound - Josiah Vargas

Ajánlott videó

Olvasói sztorik