Élet-Stílus

Vannak gondjai a hétköznapokkal a 192 centis nőnek

Marie Temara / Instagram
Marie Temara / Instagram
Az egész családja magasabb az átlagosnál, így nem csoda, hogy Marie Temara is nagyra nőtt. A 192 centiméteres testmagassággal büszkélkedő lánynak akadnak problémai mindennapok során.

„Nem egy miniatűr házban élek, én vagyok nagy” – magyarázza Instagram-videóiban Marie Temara, hogy miért jóval magasabb egy hűtőszekrénynél, vagy miért kell lehajolnia, valahányszor átmegy egy beltéri ajtón. A 192 centis lányról a LadBible közölt videót.

Az ajtókon kívül Marie-nak rendszeresen gondot okoznak a csillárok, az alacsonyra szerelt zuhanyfejek és természetesen az ágyak, melyekről mindig lelógnak a lábai. Ilyen testmagasság mellett a ruhavásárlás sem egyszerű, női cipőt pedig szinte lehetetlen venni 46-os méretben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marie Temara (@marietemara) által megosztott bejegyzés

Marie pont olyan magas, mint az édesapja, de ők ketten a legalacsonyabbak a családban. A lány édesanyja 196, a bátyjai pedig 207, illetve 209 centi magasak.

Marie azt mondja, a mindennapos gondok mellett a párkeresés sem túl egyszerű számára, a tapasztalatai szerint ugyanis a férfiak nem szeretnek náluk magasabb nőkkel randizni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marie Temara (@marietemara) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik