Élet-Stílus

Már állapotos volt, mikor kiderült, rokonok a férjével

Ez sem vetett véget a szerelmüknek.

Igazán szappanoperás történet esett meg Marcella Hill-lel és férjével. A TikTokon mesélte el, amit korábban nem mert felvállalni.

Eddig nyilvánosan soha senkinek nem mondtam el, hogy véletlenül feleségül mentem az unokatestvéremhez

– kezdi a videón a történetüket.

Az egész onnan indult, hogy mikor terhes volt, egy családfakutató oldalon nézte a felmenői neveit, gondolta, innen inspirálódik majd, mi legyen a baba neve. Ott ült mellette a férje is, aki szintén ezt az oldalt nézte, csak a saját rokonságával, majd a férj azt mondta:

Ó, ez vicces, ugyanaz a nagypapánk és a nagymamánk neve.

Hill először azt gondolta, hogy a férje az ő regisztrációjával van belépve, ezért a hasonlóság, de aztán kiderült, hogy nem.

Rájöttünk, hogy a nagypapám és a nagymamája első unokatestvérek.

Gyorsan tárcsázták is a nagyszülőket, akik megerősítették, ők – mármint a nagymama és a nagypapa – tényleg unokatestvérek, együtt is nőttek fel és éltek együtt gyerekkorukban.

Vagyis Hill és férje harmad unokatestvérek.

@beingmarcellahill Funny story... I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound - Marcella Hill

A hozzászólóknak azonban gyanús lett a történetben, hogyhogy nem jöttek rá erre korábban, legkésőbb az esküvőn. Mire Hill elmondta, hogy ők csak ketten, tanúk jelenlétében, de a rokonok nélkül keltek egybe.

Tehát akkor a baba a saját maga negyed unokatestvére

– vonta le a konklúziót egy kommentelő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik