Élet-Stílus

Egy TikTok-videó változtatta meg az étterem-tulajdonos életét

A Las Vegas-i pizzéria egy híres tiktokkernek köszönheti étterme nem várt sikerét.

A Las Vegasban található Frankensons Pizzéria négy hónapja nyitott, és a tulajdonos bevallása alapján az üzlet nem ment a legjobban – egészen január harmadikáig, amikor egy ételkritikus megosztott egy videót az étteremről.

Ez a legjobb csirkeszárny, amit valaha ettem. 10 pontos.

– mondta Keith Lee a TikTok-on már közel 34 milliós megtekintésnél járó videójában.

Az ételkritikus a videó elején arról mesél, hogy az étterem egy kis családi vállalkozásként üzemel, de megnyitásuk óta a bérleti díjuk kifizetése is nehézséget jelentett. Lee az ételek megkóstolása után arra buzdította követőit, hogy látogassanak el a pizzériába és támogassák az üzletet.

@keith_lee125 Frankensons Pizzeria Taste test 💕 would you try it ? 💕 #foodcritic ♬ original sound - Keith Lee

A tulajdonos, Frank Steele könnyek között mesélte el a KNTV riportjában, hogy ami az ételkritikus látogatása után történt velük, az egy csoda. Harminc éve álmodott erről a helyről, és most egyik napról a másikra megváltozott az életük, köszönhetően Leenek.

Steele nem tudta, hogy Lee kicsoda, de a 8,6 millió követővel bíró tiktokker találkozásuk elején elárulta neki foglalkozását, és hogy a lehető legőszintébb kritikát fogja adni az étteremről. Az étteremtulajdonos szerint a telefonjuk azóta megállás nélkül csöng, és szinte minden államból érkeznek hozzájuk vendégek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik