Élet-Stílus

Azt hitték a rendőrök, hogy egy brutális gyilkosság áldozatát találták meg, de valami egészen más volt

Tamati Smith / Stringer / Getty Images
Tamati Smith / Stringer / Getty Images
Egy túrázó tett bejelentést a rendőrségen, hogy feltehetően egy brutális gyilkosság áldozatának maradványit találta meg az ausztráliai Wickham közelében. Sokáig a nyomozók is úgy hitték, hogy igaza van.

Horrorisztikus dologra bukkant egy túrázó Ausztráliában. Amint megpillantotta a mocskos, véres kapucnis pulóvert, melyekben csontok voltak, értesítette a rendőrséget – írja az ABC News.

A nyomozók nagy erőkkel láttak neki a munkának, a környéket lezárták, hogy alaposan átvizsgálhassák. Mivel az ügy különösen brutálisnak tűnt, olyan helyszínelőket is a helyszínre rendeltek, akik éppen más ügyeken dolgoztak.

Nem sokkal később azonban kiderült, hogy felesleges volt a nagy felhajtás, a pulóverben ugyanis nem emberi maradványok voltak. Valaki marhacsontokat csomagolt a ruhadarabba.

A rendőrség frusztrált hangvételű közleményben számolt be az esetről. Azt írták, nagyon bosszantó, hogy vaklármának bizonyuló ügy vizsgálata mennyi erőforrást és pénzt emésztett fel, miközben a rendőrség forrási eléggé szűkösek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik