Élet-Stílus

Vett egy szexbabát egy férfi, párja fenyegetve érezte magát miatta

Már 85 éves anyjának is bemutatta.

Egy ausztrál férfi 2021 októberében döntött úgy, hogy vesz egy szexbabát.

Nagyon üres volt az otthonom. Akkor szürkülsz el, ha nincs semmi, ami stimulálná az életedet. Két éve nem értem nőhöz, az egész kicsit idegen és távoli lett

– mesélte a LadBible szerint Rod (akinek nem ez az igazi neve) annak ellenére, hogy volt párkapcsolata, igaz, az interneten megismert nő több mint 5 ezer kilométerre lakik tőle, és sose volt esélyük találkozni.

Így jutott el oda, hogy vett magának egy szexbabát 3 ezer ausztrál dollárért, mai értékén csaknem 800 ezer forintért. A baba, Karina Luvly azonban lassacskán többet jelentet neki, mint csak a fizikai igényeinek a megoldását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karina (@karina_luvly) által megosztott bejegyzés

Karina egy hónapja volt meg Rodnak, mikor a férfi úgy döntött, mesél róla a partnerének is.

Vitatkozni kezdtünk róla, és nem értette. Először fenyegetve érezte magát, és azon töprengett, miért.

Rodnak aztán sikerült elmagyaráznia, hogy a baba csak társaságot jelent neki, és a nő is felismerte, mennyire fontos a férfinek Karina, „végül teljesen elfogadta”.

A férfi azóta még egy szintet lépett, a babát bemutatta a 85 éves édesanyjának is, aki szintén elfogadta Karinát az életének részeként.

A férfi a babának köszönhetően új munkát is kapott. Karinának készített egy Instagram-oldalt, ahol a báburól készült képeket tölti fel. A fotók annyira megnyerték egy kínai gyártó tetszését, hogy felkérték a fényképészüknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik