Élet-Stílus

82 évesen tudott nyugdíjba menni, miután gyűjtöttek neki 100 ezer dollárt

Egy TikTok-videónak hála már nyugdíjba tud vonulni.

A tengerész veterán Butch Marion 82 évesen végre nyugdíjba tud vonulni a heti 40 órás pénztárosi munkájából Rory McCarty közreműködésének hála – írja a Daily Mail.

McCarty csak elemeket ment el venni a boltba, mikor megismerkedett Marionnal. McCartynak egy korábbi eset jutott eszébe, amivel egy másik bolti alkalmazottnak segítettek közösségi adománygyűjtéssel.

McCarty készített egy videót a keményen dolgozó férfiről, feltöltötte a TikTokra és hamarosan többmilliós nézettséget ért el vele. A GofundMe-n egy gyűjtést is indított december 18-án a marylandi férfi számára, amivel mostanáig 124 ezer dollárt gyűjtöttek össze több mint 5 ezer jóakaró hozzájárulásával.

Marionnak így már lesz elég pénze élete hátralevő részére és arra is, hogy elutazzon a gyerekeihez és unokáihoz Floridába.

@bug_boys 82yr old Butch still putting in work. Has anybody seen the videos where a guy raised 180g's to help an 82 yr old walmart employee retire. We ought to do that for Butch. Who would donate? #fyp #foryou #foryoupage #walmart #gofundme ♬ original sound - BugBoys

A nagypapa Marion régen a General Motorsnál dolgozott, de onnan nyugdíjba ment, hogy gondoskodjon volt felesége férjéről. Majd miután a férfi meghalt, az ex-feleségéről. Mikor korábbi párja is meghalt, visszament dolgozni. A pénznek hála múlt szerdán volt az utolsó munkanapja.

Ez egyszerűen hihetetlen. Új embernek érzem magam. Mintha egy kalitkából kiszabadult madár lennék

– nyilatkozta Marion a Fox5-nak.

@bug_boys Amazing that people are still donating. Almost another $10,000 the last 2 days. Looks like I'll be presenting Butch another check. Gofundme link in my bio #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage #fy #fypage #retire #walmart #butch #veteran #navy ♬ original sound - BugBoys

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik