Élet-Stílus

A feleség is segíthet, ha a férjnek gondja van éjszakánként

Getty Images
Getty Images
Az okos feleség észreveszi, ha a férje beteg. Mivel a férfiak általában nem szívesen járnak orvoshoz, az egészségi problémáikat életük párja kénytelen megoldani. A következő történet egy házaspárról szól, akik együtt küzdöttek meg a jóindulatú prosztatamegnagyobbodással.

Évának elege lett. Már jó ideje nem tudott rendesen aludni éjszakánként. Az ok teljesen egyszerű: férje rengetegszer ment ki éjjelente a mosdóba. Eleinte nem tudta, mitévő legyen. De valamit tennie kellett, mert nem folytatódhatnak így az estéik. Úgy döntött, a kezébe veszi az irányítást.

Először azon gondolkozott, hogy felhozza a férjének, Balázsnak a témát, de aztán ezt elvetette. A párja nem olyan ember, aki szívesen megnyílik egy ilyen kínos témában. Éva ugyanis a szomszédasszonnyal már megbeszélte, mi baja lehet Balázsnak. A prosztatájával lehet a probléma, jóindulatú prosztatamegnagyobbodás állhat a gyakori vizelési inger mögött.

A szükség törvényt bont

Úgy érezte, lépnie kell, na nemcsak a saját pihenése, hanem férje érdekében is. Ezért Éva egy nap fogta magát, és felkereste a közeli patikát. Kikérte a gyógyszerész véleményét a lehetőségekről, és végül egy-egy doboz tablettával és kúppal tért haza.

Nem akart nagy feneket keríteni az egésznek továbbra sem. Tudta, hogy mindkettejüknek kellemetlen az egész, ezért csak Balázs elé rakta a gyógyszereket, és annyit mondott, használja ezeket, és nem kell rá több szót fecsérelni. Kis szünet után még csak hozzátette, hogy olvasta, és a gyógyszertárban is megmondták neki, hogy nem igazán súlyos dologról van szó. Szerencsére egyszerűen megoldható a prosztatamegnagyobbodás, és hogy a legjobb, ha a férje a szájon át és a helyileg alkalmazott kezelést egyszerre használja, mert attól enyhülnek leggyorsabban a tünetei.

Balázs kicsit zavarban érezte magát, de utólag nagyon hálás már a feleségének. Amióta szedi a gyógyszert és használja a kúpot, tényleg ritkábbá váltak az éjszakai vécélátogatások. A felesége pedig havonta hozza neki a gyógyszert, így mindketten ki tudják magukat pihenni éjszaka.

Hirdetés

A Proxelan végbélkúp klinikai vizsgálatokkal igazolt hatású helyi készítmény a prosztatagyulladás tünetei ellen, amely ott enyhíti a panaszokat, ahol a probléma van. Az ápoló hialuronsav és gyógynövények kombinációja teljessé teszi a gyógyszeres kezelést, enyhítve a vizelési zavarokat és a fájdalmat. A szexuális aktivitást nem befolyásolja. Vény nélkül könnyen elérhető a hazai patikákban, ezért a fellángoló fájdalmak esetén azonnal használható, akár hosszú távon is.

Vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

A cikk a Phytotec Hungária támogatásával készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik