Élet-Stílus

Videón, ahogy a részeg sofőr hátraszaltóval bizonygatja, mennyire józan

Vicces pillanatokat rögzített az ohiói rendőr testkamerája.

A Cleveland mellett található Broadview Heights rendőrsége sajátos videót tett közzé egy korábbi közúti igazoltatásról.

A főhős – a járőr mellett – egy 27 éves férfi, Tanner Watson, akit ittas vezetés gyanújával állítottak meg még 2022. november 23-án.

Az ohiói rendőr testkamerája által rögzített teljes felvételen Watson arról győzködi a járőrt, hogy nagyjából kettő és négy sör közötti mennyiséget ivott, de a közúti ellenőrzést végző szakember kétségeit fejezte ki; szerinte a férfi ittassági szintje jóval több alkoholbevitelről árulkodik.

A rendőr azt mondja, a férfi vezetési stílusán, szemein, leheletén érezni, hogy súlyosan ittas állapotban van, ezért józansági teszt elvégzésére kéri a sofőrt, például, hogy menjen végig egy egyenes vonalon.

A férfi – mintha csak az ittasságát szeretné bizonyítani – ezek után elkezd vitatkozni a járőrrel arról, hogy mit jelent az egyenes vonal. Majd pedig, amint az a lenti felvételen látható, sajátos produkcióval próbálja meggyőzni vitapartnerét arról, hogy józan:

A kiválóan végrehajtott hátraszaltó hallhatóan nevetést váltott ki a nézőközönségből, a járőr még meg is dicsérte a férfit:

Ez szép volt, ember. Én ezt nem tudom megcsinálni, azt meg kell hagyni.

De ez mit sem változtatott azon, hogy az ittas sofőt nem sokkal később már megbilincselve ült a rendőrautóban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik