Élet-Stílus

A vécéből került elő a 21 éve elveszett eljegyzési gyűrű

Néhány nappal az esküvő előtt veszett nyoma annak a gyűrűnek, mellyel a floridai Nick Day megkérte felesége, Shaina kezét. Az ékszer több mint két évtizeddel később, a vécéből került elő.

Sírva fakadt az örömtől egy floridai házaspár, amikor huszonegy év után, karácsonyra visszakapták rég elveszettnek hitt kincsüket – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Shaina Day emlékezett, hogy férje (akkor még csak vőlegénye) Nick szüleinek házában, a fürdőszoba polcára tette le az ékszert. Amikor sehol sem találta, sejtette, hogy az ékszer a vécébe eshetett, de hiába kereste kitartóan, nem akadt a nyomára. A pár végül lemondott arról, hogy a gyűrű valaha előkerülhet, ezért vettek egy másikat.

Aztán eltelt huszonegy év, és Nick anyja úgy döntött, hogy felújíttatja a fürdőszobát. Amikor kiszedte a régi vécécsészét, a vízvezeték-szerelő egy csőkanyarulatban megtalálta az elveszett gyűrűt. Nick szülei megtisztíttatták az ékszert, majd stílszerűen, egy kis porcelánvécébe csomagolva adták vissza a meghatott házaspárnak.

YouTube / News Center Maine

Ajánlott videó

Olvasói sztorik