Élet-Stílus

Ifjabb Schobert Norbi az 1999-es BL-döntőből merített erőt, hogy nyerjen a Farm VIP fináléjában

tv2
tv2
Pedig egy nappal korábban a szülei is bementek hozzá nagy okosságokat mondani.

Mint azt megírtuk, ifjabb Schobert Norbi nyerte a Farm VIP idei küzdelmeit Smaltig Dalmával szemben. Ezzel 12 millió forintot is behúzott, amit nem akar elszórni. A fitneszcsalád legnagyobb gyermeke az Instagramján osztotta meg gondolatait a döntőről: felidézte, hogy a döntő egyik feladatánál nagyon elveszettnek érezte magát.

Ott jutott eszembe egy nagyon kedves riporter története, aki döntő előtt vett tőlem egy interjút és eszembe jutott a története, amikor a legnagyobb hátrányban voltam. Ő volt az egyetlen ember, aki visszahozta bennem a reményt. Elmesélt egy valós focimeccset, ami szintén hasonló volt a helyzetemhez!

Ifjabb Schobert az 1999-es Bajnokok Ligája-döntőt említi, ahol a Manchester United és a Bayern München csaptak össze: az angolok szinte a lefújásig hátrányban voltak, a szurkolók már elindultak hazafelé a stadionból, mikor a manchesteriek kiegyenlítettek, majd néhány percre rá Ole Gunnar Solskjaer góljával a döntőt is behúzták.

Miután ezt realizáltam, olyan motivációt kaptam, hogy az sem érdekelt, ha nem sikerül, mindent megteszek érte, és lesz, ami lesz… és IGEN! Valóra vált! 🥺 Soha ne adjátok fel az álmaitokat, mert nincs LEHETETLEN! A végsőkig küzdeni kell, és nagyon köszönöm a farmnak, hogy egy új Norbi jöhetett vissza, és hogy megmutathattam nektek, hogy milyen ember vagyok valójában!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@norbert_schobert_jr_official által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik