Élet-Stílus

Több mint egy év után az otthonától 2500 kilométerre került elő az elveszett kutya

Facebook / West Sacramento Pets Lost and Found
Facebook / West Sacramento Pets Lost and Found
Sandra O’Neill szíve majdnem megszakadt, amikor tavaly októberben nyoma veszett szeretett kutyájának, Zeppelinnek. A németjuhász-keverék most került elő több mint 2500 kilométerre az otthonától.

Az idei karácsonyt már otthon töltheti Zeppelin, a hároméves németjuhász-keverék, aki tavaly októberben tűnt el a kaliforniai Sacramentóból – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A gazdi, Sandra O’Neill azt mondja, nagyon megviselte, amikor eltűnt az örökbe fogadott kutyusa, akit a kedvenc zenekaráról, a Led Zeppelinről nevezett el. A nő úgy gondolja, egy közelben dolgozó építőmunkás vihette magával a kutyáját.

O’Neill azt mondja, tavaly egy nagy építkezés zajlott az otthona környékén, és a rendkívül barátságos Zeppelin gyakran odaszökött, hogy a munkásokkal barátkozzon, de mindig hazament, vagy megvárta, hogy a gazdija érte menjen és hazavigye. Egy nap azonban hiába kereste Zeppelint, sehol sem találta.

O’Neill és a családja szórólapokkal árasztotta el a környéket, és a közösségi médiában is minden követ megmozgattak, hátha a kutya nyomára bukkannak, de tizennégy hónapig semmi sem történt. Nemrég aztán megcsörrent a gazdi telefonja.

Egy nő telefonált a Sacramentótól több mint 2500 kilométerre fekvő kansasi Louisburgból. Elmondta, hogy kertjében talált egy kutyát, elvitte állatorvoshoz, és az állat chipje Sandra O’Neillt nevezte meg tulajdonosként.

A gazdi azt mondja, nem hitt a fülének, azt hitte, összeesik a meglepetéstől. Hamarosan autóval megy majd el Zeppelinért, hogy karácsonykor ismét együtt lehessenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik