Élet-Stílus

Eladó a londoni Sohó hírhedt nyilvános vécéje

A Broadwick Streeten található illemhely kedvelt helyszíne volt a szexuális együttléteknek, sokan panaszkodtak emiatt.

A londoni Soho egyik híres vagy inkább hírhedt nyilvános vécéjét kínálják eladásra – írja a BBC.

A Broadwick Streeten található, jelenleg bezárt létesítményt korábban rendszeresen igénybe vették szexuális együttlétekre, ezért kétes a híre.

A lakosok és a rendőrség szerint a nyilvános illemhely az egyik legnépszerűbb célpont volt az alkalmi légyottra vágyó férfiaknak, amikor még nyitva volt.

A Westminster városi tanács hirdette meg a vécét, amit fagyizóvá vagy kávézóvá alakíthatnak át, de a kerület közösségi egyesülete, a Soho Society nevetségesnek nevezte a terveket.

Local Democracy Reporting Service jelentése szerint a légyottok sokszor a piszoárok előtt történtek, mindenki szeme láttára. A rendőrség szerint amikor nyitva volt a vécé, rendszeresek voltak a panaszkodó telefonhívások.

A Soho Society az elmúlt 15 évben már sokszor jelezte, hogy több nyilvános illemhely kellene a környékre, szerintük ezzel spórolni is lehet, hisz a helyi tanács évi 950 000 fontot (kb. 435,5 millió forint) költ arra, hogy az utcán való vizelés nyomait eltüntesse.

A beszámolók szerint a részeg emberek éjjelente sokszor az utcán könnyítenek magukon, volt, hogy egy bejárati ajtóról kellett lemosni az odafröccsent vizeletet, a Soho Society szerint ezért semmiképpen sem szabad végleg bezárni ezeket a helyeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik