Élet-Stílus

Plasztikáztatta a lábujjait a tiktokker – koboldnak nevezik a kommentelők

Karácsony alkalmából ajándékozta meg magát a floridai nő rövidebb lábujjakkal.

A TikTokon Athenaként ismert felhasználó egész életében küzdött az általa túl hosszúnak ítélt lábujjai elfogadásával – hiába. A tiktokker lábujjrövidítő műtétre szánta rá magát, és a beavatkozásról megosztott egy előtte-utána videót

A floridai nő úgy gondolta, hogy karácsonyra megajándékozza magát a műtéttel, így felkeresett egy Hollywoodban található plasztikai sebészetet. A beavatkozást helyi érzéstelenítéssel végezték és körülbelül másfél órán át tartott, Athena videót is készített róla. A nő egy mellműtéthez hasonlította az érzést – nem érzett különösebb fájdalmat, csak nyomást és feszülést, de a kórházból már a saját lábain tudott hazasétálni.

A lábujjaim egyszerűen nagy bizonytalanságot jelentettek számomra… Különösen amikor magassarkút viseltem. Nem volt cuki! Szóval megtaláltam a megoldást, és vállaltam a kockázatot.

idézte a tiktokkertől a Dailymail.

@goddessatheenaa Cosmetic Foot Surgery is the new BBL 🥹😍❤️ thank you @jawspodiatry for making my feet pretty 🥹🫶🏻 #AmazonSavingSpree #foot #feetcare #believeitornot #feetcare #feetforyou #feetsurgery #cosmeticsurgery #transformation #toeshorteningsurgery #feetjourney #vlog #cutefeetandtoes #foot #toetok ♬ THEY ARE GONNA KNOW - Heliqs

Athena nagyon elégedett volt a végeredménnyel. A kommentelők egy része azonban betalálta a tiktokkert. Egy ilyen jellegű beavatkozás után a lábujjak még hónapokig be lehetnek dagadva, ami nem kerülte a videó nézőinek figyelmét sem.

Néhányan koboldlábujjúnak vagy kolbászlábujjúnak csúfolták a nőt,

és az eredeti lábujjak mellett adták le a voksukat, de sokan keltek Athena védelmébe is, és minél több részletet akartak megtudni a műtétről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik