Élet-Stílus

„Ha legközelebb műsorvezető vagyok a Reggeliben, bejössz?” – Járai Máté sírva búcsúzott Rácz Jenőtől

RTL
RTL
A színész esett ki legutóbb A Konyhafőnök VIP-ből.

Közeledik A Konyhafőnök VIP idei évadának fináléja, a szerdai részben ismét szűkült a mezőny: a versenyt Járai Máténak kellett elhagynia, így ő lett a negyedik helyezett. A színész könnyes szemmel állt a zsűri előtt, mert élete egyik legszebb élményével gazdagodott a műsorban: nemcsak rengeteget tanult a gasztronómia világáról, de Rácz Jenővel is rendeződött a viszonya.

Nagyon boldog vagyok, mert szerintem falakat tudtunk ledönteni magunk előtt, és nemcsak a versenyben, hanem személyes okokból is, úgyhogy nagyon örülök, hogy ez az egész végül így történt. Ez egy kemény verseny volt, de nagyon szépen helyt álltál

– mondta Rácz korábbi versenyzőjének búcsúzóul.

Aki lemaradt volna: a színész és a séf kapcsolata még akkoriban romlott meg, mikor a Nyerő Párosban szerepeltek párjaikkal. Elég heves vitáik alakultak ki egymással a műsorban, Rácz pedig a felvételek után sokáig nem állt szóba a színésszel, egyszer a Reggeli vendégeként interjút sem volt hajlandó adni neki. Járai erre utalva kérdezte meg mentorától A Konyhafőnökben, hogy:

Ha legközelebb műsorvezető vagyok a Reggeliben, bejössz?

Rácz Jenő úgy felelt, ott lesz, ezzel pedig látszólag sikerült elásniuk a csatabárdot, barátként köszöntek el egymástól.

Nagyon meg kellett dolgoznom azért a baráti ölelésért a végén, azt hiszen. De Jenő is legyőzte önmagát szerintem abból a szempontból, hogy egyáltalán esélyt adott nekem, és úgy gondolta, hogy borítsunk fátylat a múltra

– fogalmazott Járai Máté.

Ezzel kialakult a top 3: a műsor döntősei, egyben a verseny dobogósai Dobos Evelin, Kardos Eszter és Ripli Zsuzsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik