Élet-Stílus

Szenzációs videón a zimbabwei férfi, aki életében először lát havat

Míg a kontinentális éghajlatú Magyarországon tavaszias idő várható karácsonykor, vagyis, hóra esélyünk sincs, addig az enyhe, óceáni éghajlatú Angliában röpködnek a mínuszok és kifehéredtek a tájak.

Életében először látott havat egy 27 éves férfi a worcestershirei Malvernben. A zimbabwei Noel Bako júniusban költözött Angliába, hogy együtt élhessen 29 éves feleségével Jaimávalírja a birt Metro.

Úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek. Őszintén szólva annyira elérzékenyültem, hogy sírhatnékom volt. Korábban csak a tévében láttam havat, most pedig úgy éreztem magam, mintha a tévében lennék. Alig várom, hogy igazán sokat havazzon

– mondta a férfi.

Noel és Jaima 2019-ben ismerkedtek meg a zimbabwei Gweruban, ahol a férfi beszerzési ügyintézőként, a nő pedig önkéntesként dolgozott. Noel azt mondja, egyik nap munka közben érezte, hogy valaki figyeli. Nem sokkal, később Jaima odalépett hozzá: a nő tette meg az első lépést. Jaima azt mondja, a kapcsolatuk szerelem volt első látásra.

Amikor az önkéntes munkája befejeződött, Jaima hazatért Angliába, de 2021 januárjában visszatért Afrikába Noelhez. Két hónappal később összeházasodtak, majd elindították a jogi procedúrát, hogy Angliába kötözhessenek. A kérelmüket tizenöt hónappal később hagyták jóvá.

Miközben Noel szakácsként, Jaima pedig gondozóként dolgozik, a házaspár szinte még mindig a mézesheteket tölti. Noel számára sok az újdonság Angliában, Jaima pedig imádja megmutatni a férjének a világot.

Miután Noel életében először látott havat, hamarosan átélheti élete első karácsonyát is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik